Tijdens een training neem ik je mee op evolutionaire reis door je eigen lichaam.

Tijdens een training neem ik je mee op evolutionaire reis door je eigen lichaam.

Tijdens deze meeting leer je eerst wat de huidige stand van zaken is in de zorg op het gebied van ziektelast, ontwikkelingen met het oog op de toekomst en de kosten en organisatie van de zorg.

Van hieruit gaan we op zoek naar de verklaring: hoe heeft het zo kunnen ontstaan en kunnen we het tij keren en zo ja, hoe dan?

Uiteindelijk komen we bij mogelijke oplossingen en ontwikkelingen uit, welke gericht zijn op het gezond maken en gezond houden van ons lichaam en onze geest. Hierover gaan we met elkaar in gesprek, hetgeen altijd weer boeiende discussies en inzichten oplevert. Na de reis keer je huiswaarts en zijn er gezondheidszaadjes bij jou geplant, die kunnen ontkiemen tot persoonlijke gezondheidswinst.

Mijn seminars en trainingen

Titel Duur Doelgroep Accreditatie
Preventie en leefstijl in de Nederlandse apotheek 0,75 – 1 uur  Apothekers, assistenten en farmaceutisch consulente en managers Geen
Preventie en leefstijl in de Nederlandse apotheek 2,5 uur  Apothekers, assistenten en farmaceutisch consulente en managers KNMP ID 440432 (apothekers)
Preventieve zorg in de apotheek: de gezondheidscheck 3 uur  Apothekers, assistenten en farmaceutisch consulente en managers KNMP ID 463740 (apothekers), OF-NVFZ ID 463740 (Farm. consulenten – apothekersassistenten)

Contact opnemen

Wil je een training boeken of extra informatie ontvangen? Neem dan contact met me op.

Contact opnemen